Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan via onderstaand contactformulier contact op met JW Lichtreclame. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar.


Telefoon

010 – 8486344 of mobiel 06 – 83228708

Email

info@jwlichtreclame.nl

Kantoor uren

Maandag – Vrijdag 8:00 uur – 17:00 uur


Contactformulier

*
*
*
*
*

Storing aan uw gevelreclame of lichtreclame?

Wilt u een storing of reparatie van uw lichtreclame melden? Of bent u op zoek naar periodiek onderhoud zodat uw lichtreclame er altijd goed uit blijft zien?

Neem dan contact op met JW Lichtreclame. Dit kan door te bellen naar: +31 (0)10 – 8486344 of stuur een mail naar info@jwlichtreclame.nl uiteraard mag u ook ons online contact formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over het verhelpen van de storing, het repareren of het onderhouden van de lichtreclame.


Het belang van lichtreclame onderhoud

Lichtreclame, gevelreclame en mediafaçades zijn vaak de blikvanger van uw bedrijf. Goed voor de dag komen met een nette en opvallende lichtreclame is dus erg belangrijk. Door preventief onderhoud wordt de levensduur van uw lichtreclame verlengd. Hierdoor is uw lichtreclame 365 dagen per jaar op orde en wordt een eventueel defect, onverwachtse storing of schade aan de lichtreclame of gevelreclame beperkt.

Naast het feit dat uw defecte lichtreclame geen goede reclame is voor de uitstraling van uw bedrijf, kan het erg gevaarlijk zijn als er een storing optreed in uw lichtreclame. Knipperende letters of losse bedrading kunnen een stroomstoring veroorzaken wat kan uitmonden in een brand. Voorkom dit gevaar en laat uw lichtreclame op periodieke basis nakijken en repareren door Armada Janse. Zo zorgt u voor maximale veiligheid van uw lichtreclame!


Een nette uitstraling door lichtreclame onderhoud en reperaties

JW Lichtreclame repareert niet alleen defecten en storingen; tijdens het preventief onderhoud controleren wij op technische punten, maken uw lichtreclame schoon en indien van toepassing vervangen wij materialen. Geen bevuilde lichtbakken, loshangende kabels en knipperende buitenreclame meer! Hierdoor laat u een verzorgde indruk achter bij huidige -en toekomstige partners en klanten.

Ook kunt u ons altijd bellen indien u een eenmalige onderhoudsbeurt of reparatie van uw lichtreclame nodig heeft. Wij onderhouden ook lichtreclames welke niet door Armada Janse zijn geleverd. Bovendien kunnen wij het onderhoud zo inplannen wanneer het u uitkomt! Heeft u een open dag en wilt u dat alles naar wens functioneert? Of wilt u uw oude lichtreclame laten nakijken op technische mankementen? JW Lichtreclame staat voor u klaar en zorgt dat uw lichtreclamemast, lichtreclame, gevelreclame of ledscherm weer een representatieve uitstraling heeft.